Hamburgryg med spinat og røræg

Hamburgryg med spinat og røræg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente K

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
600 g.hamburgerryg
600 g.spinat hakket eller helbladet
 
8 æg
 lidtvand
 
8 spsk.yoghurt
4 tsk.maizena
2 tsk.plantemargarine
 
Opskrift:
Hamburgryggen koges ca 20 min, og skal derefter stå og trække i kogevandet i yderligere 20 min.
Der laves en stuvning af plantemargarine, maizena og yoghurt. Spinaten vendes heri.
Server røræg til.


karakterer:
Opskriften er vist 21822 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu