Rogngratin med gulerodssalet

Rogngratin med gulerodssalet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente K

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.torskerogn
8 æg
1 tsk.maizena
 sellerisalt
 peber
 evt.lidt citronsaft til gratinen
 
6 gulerødder
 saften fra ½ citron
 evt.lidt sukker
 
Opskrift:
Torskerognen moses og røres med æggeblommerne, maizena, sellerisalt, peber og evt. lidt citronsaft.
Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i.

Gratinmassen fyldes i en let smurt form og bages i ovnen ca. 40 min. ved 200 grader.

Gulerødderne rives og dryppes med citronsaft og evt. en anelse sukker og trækker ca. 15 min.

Tips:

Gem ca. 1/3 af gratinmassen til pålæg til næste dag.





karakterer:
Opskriften er vist 5173 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu