Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rogngratin med gulerodssalet

Rogngratin med gulerodssalet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente K

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.torskerogn
8 æg
1 tsk.maizena
 sellerisalt
 peber
 evt.lidt citronsaft til gratinen
 
6 gulerødder
 saften fra ½ citron
 evt.lidt sukker
 
Opskrift:
Torskerognen moses og røres med æggeblommerne, maizena, sellerisalt, peber og evt. lidt citronsaft.
Til sidst vendes de stiftiskede æggehvider i.
Gratinmassen fyldes i en let smurt form og bages i ovnen ca 40 min. ved 200 grader.
Gulerødderne rives og dryppes med citronsaft og evt. en anelse sukker og trækker ca 15 min.


Tips:

Gem ca 1/3 af gratinmassen til pålæg til næste dag.

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3966 gange,
og udskrevet 74 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu