Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nasi goreng

Nasi goreng, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : 1stmester

Indsendt :



Ingredienser:
1 svinemørbrad
2 stort løg
3 skp.smør
1 tsk.koriander
1 tsk.karry
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
2 fedhvidløg
2 tsk.god soya
100 g.rejer
3 æg
 
 Sauce:
4 spsk.jordnøddesmør
3 spsk.fløde/mælk
2 spsk.tomatpure
1 tsk.sirup/sukker
 salt
 tabascosovs
 
 kogte ris
 
Opskrift:
Fint hakket løg og tyndt udskåret kød brunes og lader koge ca 5 min, tilsæt kyrderrierne og hvidløg,simre ca 10 min.
pisk æggne samme, tilsæt rejerne når de er varme røres æggemasen i ( kraftig) !
den kogte ris ( varm ) fordeles på et fad og kødet lægges hend over i mitten

sauce

pisk jordnødesmør, fløde, tomatpure
og sirup sammen under opvarnig.
smag til med salt og tabascosovs
må gerne koge ! men kan skilde ved for kraftig varme !!!
saucen serveres for sig !

Tips:

retten kan serveres med et par spejlæg på toppen. reje chips passer fint til ! :-)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7621 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

1stmester  -  2007-11-27 07:18:09
saucen kan serveres kold og varm, der skal mere fløde/mælk i den varme !