Pasta i fad med fløde/tomat sauce

Pasta i fad med fløde/tomat sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.pasta
1 ds.flåede tomater
1 ds.tomatpure
0.5 glaschampignon på glas
1 ds.cocktailpølser
5 dl.fløde
 paprika
 salt
 peber
 Kylling i strimler
 bacon i tern
1 løg
 Revet ost
 
Opskrift:
Sæt vand over til pasta og kog den.

Brun kyllingen i olie i en gryde, tilsæt bacon og løg. tilderefter tomat purré og rør godt rundt. tilsæt champignon, cocktailpølser tilsæt derefter langsomt fløden og derefter paprika og lad koge op. Smag til med Salt og peber.

Hæld den Kogte Pasta over i et smurt ildfast fad. hæld saucen over og drys efter med revet ost.

Sæt i ovnen ved 200 grader til osten er godt smeltet.

Retten serveres med Flutes

Tips:

tilføj evt hvidløg for at give mere smag





karakterer:
Opskriften er vist 40812 gange,
og udskrevet 572 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-04 10:19:05
det her mad smager godt;)..

  -   2008-02-10 17:57:59
Jeg lavede det uden bacon og cocktailpølser. Jeg tilsatte dog 4 porrer, friske champignoner og hvidløg i stedet for, og jeg brugte 2 dåser hakkede tomater og 2 dåser tomatpuré og 6 dl. fløde. Der skal bruges 4 kyllingefileter. Da jeg skulle smage retten til, synes jeg, at den var meget "tam". Derfor tilsatte jeg lidt tørret ingefær, tørrede koriander, masser af ekstra paprika og masser af red curry paste, som giver en rigtig god og lidt stærk smag. Men SÅ var retten også et HIT, og der var MINDST til 6 personer.

  -   2007-11-26 11:18:59
Rigtig god ret. prøv den