Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tigerrejer i safran sauce

Tigerrejer i safran sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :


Tigerrejer i safran sauce, billede 4 Tigerrejer i safran sauce, billede 1 Tigerrejer i safran sauce, billede 2 Tigerrejer i safran sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.tigerrejer med skal
2 spsk.vindruekerneolie
0.5 lime
 
1 løg
1 fedhvidløg
 
1.5 dl.hvidvin
0.2 g.safran
 
2 tomater
2.5 dl.fløde
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Rør safranen i hvidvinen og lad det trække.

Pil rejerne. Steg rejerne i olie til de er næsten færdige og tag dem af panden og pres en halv lime over dem.

Hak løg og hvidløg fint og sauter dem til løget bliver klart, tilsæt vinen og lad det koge næsten ind.

Hak tomaterne fint og lad dem koge med i et par minutter til de begynder at blive møre, tilsæt fløde og lad det koge ind til den ønskede konsistens, smag til med salt og hvid peber.

Lad rejerne koge med det sidste minut.

Server med pasta.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (17 stemmer)

Opskriften er vist 32819 gange,
og udskrevet 633 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ask  -  2012-12-26 12:06:08
VIGTIGT! Efter at jeg har lavet denne opskrift, har jeg lært en del om opdræt af tigerrejer, og er kommet frem til følgende: Brug ikke opdrættede tigerrejer! De er pumpet med antibiotika, pesticider og vækstfremmere. Dette er ikke blot usundt at spise, men har også katastrofale konsekvenser for miljøet. På verdensplan har vi mistet 50% (Thailand 80%) af vores mangroveskove på grund af rejeopdræt. Hvis du skal bruge store rejer, skal du sikre dig at de er fanget i havet, eller opdrættede økologisk. Alternativt kan der bruges store grønlandske rejer, jomfruhummer haler, kammuslinger, hummerstykker etc.

Mia  -  2012-03-01 09:14:22
Elsker den her ret. Den er super lækker