Skær kyllingekødet i pæne stykker og fordel del på de udblødt spyd og drys med garam masala.
Pensl en grillpande og steg 4 spyd ad gangen i 4 min på hver side.
Drys med salt og lad dem hvile i 10 min. tildækket.
Saucen:
Smelt smør i tykbundet gryde og svits hvidløg, ingefær og garam masala ½ min.
Tilsæt bouillon og lad det koge i 5 min.. Jævn med meljævning og kvarken.
Tilsæt krydderier og server kyllingespydene til gerne med jasminris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(43 stemmer)
Opskriften er vist 39640 gange, og udskrevet 722 gange.
Kommentarer
Beth - 2014-01-12 18:18:39 Nem at lave. Smager herligt. Kolde rester er guf.
seje - 2012-08-16 18:24:52 lækkert glæder mig
Olga - 2008-03-13 18:02:31 Garam Masala er en indisk blandingskrydderi, der fås i mange varianter. Du kan selv lave den. Har lagt den ind. Du kan finde den ved at søge på navnet.
Morten - 2007-10-09 12:50:01 Uhmm
Julie (13 år) - 2007-08-17 20:02:57 det lyder da lækkert :)
Lotte - 2007-06-23 08:55:33 Hvad er garam masala og hvor købes det?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider