Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Frisk pasta med kylling og bacon 02

Frisk pasta med kylling og bacon 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Annesette

Indsendt :



Ingredienser:
1 pak.Frisk bånd pasta
 
1 pak.Bacontern
1 ds.Hakkede tomater
 Kyllingefiletter
1 peberfrugt
 Lidthvidløg (efter smag)
2.5 dl.fløde
 Salt
 peber
 ell. hvad man har lyst til
 
Opskrift:
Tænd ovnen på ca. 180 grader.
Steg kyllingerne. Kog pastaen imens du steger baconternene. Skær peberfrugten ud i skiver. Kom pastaen i et ildfast fad sammen med kyllingerne, baconternene, perberfrugt. Kom fløden i, og derefter kom de hakkede tomater ovenpå. Kom hvidløg og resten af krydderierne på. LAd det stå i ovnen en halv times tid.

Tips:

DU kan også komme oliven i. Spis flute eller salat til som tilbehør.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 24410 gange,
og udskrevet 782 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2008-03-27 23:53:28
Jeg beregner gerne 1 kyllingefilet pr næse

ulla  -  2007-12-18 13:48:56
Syntes ikke man nødvendigvis behøver kyllingefilet til, når der er bacon i sovsen, men måske bare et groft flutes til.