Spaghetti Gryde

Spaghetti Gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : shanelle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.pastaskruer eller bånd spaghetti
1 stort Løg
3 FedHvidløg
1 glaschampignon
1 ds.tomatpuré
1 pakkeKyllingePølser
0.5 stykkeflødehavarti
2-3 dl.mælk
2.5 dl.madlavningsfløde
 Salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Kog Pastaen eller spaghettien efter anvisningen på pakken.
Hak i mellemtiden løget og skær pølserne i skiver.
Brun løg og pølser sammen 5 min i en mellemstor gryde og tilsæt champignon og steg med. Tilsæt salt, peber og paprika samt tomatpuré og bland det godt og varm det op et par minutter, tilsæt den kogte pasta og vend det hele i gryden så det hele bliver vendt sammen. Pres de 3 hvidløg fed i og vend igen. tilsæt madlavningsfløden og vend igen godt og giv det et lille opkog. Spæd evt. til med mælken.

Riv osten og drys det over retten inden servering





karakterer:
Opskriften er vist 13608 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu