Risalamande med chokostykker

Risalamande med chokostykker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

HøjtidJul - julen

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : zitca

Indsendt :



Ingredienser:
 Risengrød:
2 dl.Risengryn
1 l.Sødmælk
0.5 tsk.salt
 
 Risalamand:
4 dl.fløde
100 g.mørk chokolade
1 tsk.Vaniliesukker
2 tsk.Sukker
 Mandler
 
Opskrift:
Risengrøden: Kog den evt. dagen før.
bland gryn,salt og mælk i en gryde, og kog det op, lad det koge i et par minutter, pak det ind i avis, tæppe og dyne, og lad det stå i to timer, så har den lavet sig selv færdig. Køl den af.

Risalamanden:
Pisk fløden, og vend den i risengrøden. Kom sukker og vaniliesukker i.
Hak mandler og chokolade, i lidt grove stykker, og put i.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risalamande

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11716 gange,
og udskrevet 226 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-11-29 10:40:16
Jeg mmener det er den bedste af de opskrifter der blev foreslået.

Lilly  -  2009-11-10 09:38:34
opskriften ligner min..Men undlad salt i grødkogningen, når det er til risalamande,det giver en mærkelig eftersmag! chokoladestykker? en smags-sag.