Pebernødder (Som tiptipoldemor bagte dem)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Karen & Lars Hjorth Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det hele æltes godt sammen i et fad eller på bordet. Dejen skal være kold.
På ovnpladen lægges bagepapir. De afskårne dejklumper rulles i hånden eller i et dørslag eller man ruller en passende dejpølse, hver gang man har skåret ruller man dejpølse 1/4 omgang "BISMARCKSKLUMP udskæring" skal ikke rulles men direkte på pladen. Bages ved 200 grader C. alm. ovn på næstøverste rille 10-12 minutter Tips: Man kan med stor fordel lave dejen dagen før, og lade den stå koldt eller i køleskab, dejen kan sagtens holde sig i flere dage. Der bliver ca. 100 af en portion |
|
Opskriften er vist 18508 gange,
og udskrevet 481 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Chriiiiiiiiiiiiiiiisz - 2007-12-04 20:34:39 Jeg har prøvet at lave dem! FANTASTISK! Kan kun anbefale dem :) Nuno - 2007-11-25 22:29:35 Jeg forstår ikke det sidste i opskriften.. Det lyder ellers spændende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne