Kartofler a la carbonara

Kartofler a la carbonara, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:

Kartofler a la carbonara, billede 4 Kartofler a la carbonara, billede 1 Kartofler a la carbonara, billede 2 Kartofler a la carbonara, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kogte kolde kartofler
2 løg
 lidtolivenolie
2 dl.piskefløde
250 g.ærter
4 æg
 salt
 peber
 friskrevet parmesan
 
Opskrift:
Kartoflerne skæres i både.

løg hakkes og sauteres bløde i olivenolien. Tilsæt kartoflerne, fløde og ærter og lad det blive gennemvarmt.

Pisk æggene og rør dem i gryden til blandingen bliver stiv og smag til med salt og peber drys med revet parmesan.


karakterer:
Opskriften er vist 25552 gange,
og udskrevet 495 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-08-21 12:26:36
Kaffefløde eller cremefine til madlavning 7% kan sagtens bruges istedet ;o)