Kartoflerne skæres i både .
løg hakkes og sauteres bløde i olivenolien.
Tilsæt kartoflerne, fløde og ærter og lad det blive gennemvarmt. Pisk æggene og rør dem i gryden til blandingen bliver stiv og smag til med salt og peber drys med revet parmasan.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(8 stemmer)
Opskriften er vist 24336 gange, og udskrevet 484 gange.
Kommentarer
- 2011-08-21 12:26:36 Kaffefløde eller cremefine til madlavning 7% kan sagtens bruges istedet ;o)
Musse - 2011-01-13 10:48:18 Måske man kunne ændre lidt på fløde indholdet, nu hvor opskriften står under fedtfattig!
Anni - 2008-03-10 08:53:54 Gitte, har du fundet opskriften under diabetikeropskrifter?
Gitte Rasmussen - 0000-00-00 00:00:00 Det kan da ikke være for diabetiker når der er 2 dl. fløde i????
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider