Kartofler a la carbonara næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kogte kolde kartofler
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
lidt Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 8758 (2085 kcal)
KJ pr. Pers. 2189 (521 kcal)
Vægt ialt 1830 gram
Vægt pr. Pers. 457 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 478 KJ (113 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 12.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)