Grillstegt kylling med krydderurter

Grillstegt kylling med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Familien Danmark

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.kylling
 Salt
 Peber
 
 Grillsauce:
2 spsk.olie
1.5 dl.tomatketchup eller chilisauce
2 spsk.hvidvin eller citronsaft
3 spsk.frisk hakket basilikum eller persille
 
Opskrift:
Tænd ovn eller Grill

1.Skyl kyllingen og del den i passende stykker. Tør dem godt af.
2. Til saucen rører du alle ingredienser sammen.
3. Pensl kyllingestykkerne med saucen. Sørg for at der også kommer sauce ind under skindet.
4. Læg kyllingstykkerne med skindet nedad i et ovnfast fad.
5. Steg under grill eller ved 225-250 grader 12-15 minutter. Pensl med saucen nu og da.
6. Vend kyllingstykkerne og pensl med saucen. Kyllingstykkerne steges videre 12-15 minutter eller til de er gennemstegt.

Tips:

Det er en god ide at marinere kyllingen i grillsaucen før stegning. Sever retten med sprøde flütes og en fyldig salat


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (14 stemmer)

Opskriften er vist 11948 gange,
og udskrevet 182 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2007-11-23 23:55:03
Hver gang jeg vendte kyllingen smurte jeg med marinaden.

Jørn  -  2007-11-23 23:48:59
Hej, har prøvet denne opskrift og er enig med Hønen. Prøv at tilsætte 1 fed hvidløg i marinaden...Um

Hønen  -  2007-11-23 23:46:46
Smager super godt også dagen efter.....