Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hidsige Koteletter

Hidsige Koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : BBS

Indsendt :


Hidsige Koteletter, billede 4 Hidsige Koteletter, billede 1 Hidsige Koteletter, billede 2 Hidsige Koteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinekoteletter
1-2 løg i skiver
2 Røde peber frugt i strimler
2 tørret eller friske Chili
 (4 chili for rigtig stærk)
 salt
 peber
500 g.Champignoner i skiver
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Løg brunes på en stor pande tilsæt rød peber og champignoner lad det stege 2-3 min.
steg koletterne sammen med grøntsagerne, på den samme pande, + chili"klippes i med en saks", salt og peber, til de er møre.
tilsæt fløde og lade det simre (ikke koge) til fløden er lidt tyk "som sovs".

Tips:

Serveres med løse ris eller kartofler (en ret der giver varmen);-)

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (63 stemmer)

Opskriften er vist 60436 gange,
og udskrevet 1172 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

RN  -  2012-02-21 19:48:03
Virkelig nem og lækker ret! Bestemt ikke sidste gang jeg prøver denne ret, 10 ud af 10 fra mig!

Tullegert  -  2011-02-23 18:55:55
Genial ret!!!! Kan klart anbefales. Troede ikke koteletter kunne smage så godt :D. Lavede dog pasta med lidt parmesanost til.(Hvilket også er ganske udmærket)

Louise  -  2010-09-20 18:24:44
smager super godt! en ny frisk måde at lave koteletter på (-:

KHA  -  2009-02-26 17:53:32
Endnu en god variant af koteletter. Tak for det. Jeg foretrækker at brune kødet først. Tage det op inden grønsagerne og sovsen laves. Og så lægge det tilbage. Ellers synes jeg kødet virker "kogt".