Vegansk risalamande

Vegansk risalamande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Tina Brovn

Indsendt :      Red:

Vegansk risalamande, billede 4 Vegansk risalamande, billede 1 Vegansk risalamande, billede 2 Vegansk risalamande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Risengrød:
2.25 dl. Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 dl. Soyadrik med vanilje 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

   
  Risalamande:
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
80 gram Mandelsplitter 1 tsk. vejer gram
1 spsk. vejer gram
1 dl. vejer ca. 45 gram
2.5 dl. sojafløde (piskbar) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

   
Opskrift:
Risengrøden:
Risene drysses i det kogende vand og koger i 2 min. Soya drikken tilsættes og bringes i kog under omrøring. Grøden koges under låg ved svag varme og omrøres jævnligt. Kogetid ca. 35 min.

Risalamande
Den afkølede risengrød tilsættes sukker, vaniljesukker, mandelsplitter og sojafløde piskes til skum.

Serveres med kirsebærsovs der er lunet lidt.


karakterer:
Opskriften er vist 14757 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9419 (2242 kcal)
KJ pr. Pers. 1569 (373 kcal)
Vægt ialt 879 gram
Vægt pr. Pers. 146 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1070 KJ (254 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 36.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu