Vegansk risalamande næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Risengrød:
2.25 dl. Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 dl. Soyadrik med vanilje 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

   
  Risalamande:
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
80 gram Mandelsplitter 1 tsk. vejer gram
1 spsk. vejer gram
1 dl. vejer ca. 45 gram
2.5 dl. sojafløde (piskbar) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

   
Energi:
KJ total 9419 (2242 kcal)
KJ pr. Pers. 1569 (373 kcal)
Vægt ialt 879 gram
Vægt pr. Pers. 146 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1070 KJ (254 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 36.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)