Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Risengrød/ ris á lamnde uden/med fløde

Risengrød/ ris á lamnde uden/med fløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Tina Brovn

Indsendt :



Ingredienser:
 Risengrød:
2.25 dl.Pama grødris
2.5 dl.vand
1 l.soya drik med calcium og vanilie
0.5-1 tsk.salt
 
 Rias á lamande:
1 portionrisengrød (salt udelades)
1 spsk.sukker
3 tsk.vaniliesukker
50-100 g.mandelsplitter
 lidtsoya fløde (til den mælkefrie)
 
2 dl.alm fløde TIL DEM DER MÅ FÅ FLØDE
 
Opskrift:
Risengrøden: Risene dryses i det kogende vand og koger i 2 min. Soya drikken tilsættes og bringes i kog under omrøring. Grøden koges under låg ved svag varme og omrøres jævnligt. Kogetid ca. 35 min. Ris á lamande Den afkølede risengrød tilsættes sukker, vaniliesukker, og mandler, derefter deles risengrøden i to portioner, hvor den ene tilsættes soya fløde indtil den har et luftigt udseende. Til den anden portion pisker du 2 dl fløde til flødeskum og vender det i risengrøden

Tips:

Tilbehør : kirsebærsovs der er lunet lidt

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13174 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-12-01 10:15:15
jeg anbefaler at bruge soya piskefløde, som fås i de fleste helsekost butikker eller brug soya vaniliedessert til at blande grøden med.