Vegansk risengrød

Vegansk risengrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Tina Brovn

Indsendt :      Red:

Vegansk risengrød, billede 4 Vegansk risengrød, billede 1 Vegansk risengrød, billede 2 Vegansk risengrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
190 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 dl. Soyadrik med vanilje 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Risene drysses i det kogende vand og koger i 2 min. Mælken tilsættes og bringes i kog underomrøring. Grøden koges under låg ved svag varme og omrøres jævnligt. Kogetid ca. 35 min.

Grøden smages til med salt (udelades hvis man skal bruge risengrøden til ris á la mande).

Serveres med kanelsukker, smørklat saftevand eller hvidtøl.


karakterer:
Opskriften er vist 10531 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5073 (1207 kcal)
KJ pr. Pers. 1268 (301 kcal)
Vægt ialt 1444 gram
Vægt pr. Pers. 361 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 351 KJ (83 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 14.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu