Banankage 10

Banankage 10, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Helle

Indsendt :



Ingredienser:
225 g.smør el. margarine
460 g.sukker
4 æg
500 g.meget modne bananer
1.25 dl.kærnemælk
2 tsk.natron
2 tsk.vaniliesukker
50 g.knuste nøddekærner
50 g.havregryn
375 g.hvedemel
 
 Pynt:
 chokolade (smeltet i vandbad) eller glasur
100 g.florsukker
2 tsk.cacao
2 spsk.kogende vand
 
Opskrift:
1. Fedtstoffet blødgøres og røres godt sammen med sukkeret.
2. Æggene tilsættes - et ad gangen.
3. Bananerne moses og kommes i.
4. De knuste nøddekærner og havregryn kommes i.
5. Kærnemælken hældes i.
6. Mel natron og vaniliesukker sigtes sammen og tilsættes.
7. Det hele røres sammen til en ensartet dej.
8. Dejen kommes i en smurt og melet bradepande ca. 42 x 30 cm eller 2 smurte og melede springforme ca. 24 cm i diameter.
9. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader (middel varme) i ca. 35 min

Kagen pyntes efterhånden som man skal bruge den. Denne kage bliver ikke tør og kedelig ved at blive gemt.

Tips:

Personligt har jeg en anden fremgangsmåde - idet jeg pisker æg og sukker sammen. Smelter margarinen og kommer mælk i til at afkøle. Blender bananerne - så er der ingen klumper. Jeg kommer mel natron og vaniliesukker i de piskede æg/sukker- skiftevis med margarinen som jeg har kommet mælken i, istedet for kærnemælk. Jeg bruger ikke nødder og havregryn hvilket kagen godt kan klare.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Banankage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 12911 gange,
og udskrevet 231 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu