Spaghettiret

Spaghettiret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maria

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.spaghetti kogt i letsaltet vand
50 g.bacon skåret i små stykker
1 hakket løg
1 stor groftrevet julerod
0.25 groftrevet selleri
300 g.hk. oksekød
3-4 spsk.tomatpuré
1.5 dl.bouillon
2 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
 salt
 peber
 lidtMuskatnød, friskrevet
75 g.reven ost
 
Opskrift:
Kom den kogte og endnu varme spaghetti i et smurt, ovnfast fad. Svits baconterningerne gyldne i en gryde og svits løg, gulerødder og selleri heri. Kom kødet i og lad det snurre med til det har skiftet farve. Hæld tomatpuré og bouillon i. Lad det snurre 5 min. under låg og smag til med salt og peber. Kom det i fadet.
Smelt smørret og rør det sammen med melet. Kom mælken i og lad det koge sammen ganske kort. Krydr med salt, peber og muskat. Hæld sovsen i fadet og drys med reven ost. Sæt fadet i ovnen ved 250 grader i 10-15 min.

Tips:

Ikke fryse-egnet





karakterer:
Opskriften er vist 7194 gange,
og udskrevet 104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu