Voldsom banankage

Voldsom banankage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louisekw

Indsendt :



Ingredienser:
3 æg
200 g.sukker
1 stang vanilje
2 modne bananer
150 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
100 g.smeltet smør
 evt.100 g. mørk eller lys chokolade
 
Opskrift:
1) Forvarm ovnen til 200 grader (ikke varmluft)
Pisk æg og sukker luftigt.
2) Put vaniljekorn i.
3) Mos bananerne med en gaffel og vend dem i dejen.
4) Sigt mel og bagepulver ned i æggene, og vend det sammen, mens du hælder det halvvarme, smeltede smør i. Du skal ikke røre for meget.
5) Hak chokoladen, og put den i, og kom dejen i en springform (ca. 24 cm i dia.) med bagepapir
6) Bag kagen midt i ovnen i ca. 50 min.

Tips:

Hvis kagen begynder at blive mørk på overfladen, kan du komme et stykke sølvpapir oven på, med gør det hurtigt da kagen falder sammen, hvis ovnen er åben i for lang tid. Pynt med chokolade glasur.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Banankage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (25 stemmer)

Opskriften er vist 26370 gange,
og udskrevet 294 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

LINE M  -  2016-07-04 21:33:03
Min kage hævede ikke, men smagte dejligt alligevel

Mark  -  2016-06-11 18:57:24
200 grader er lige lidt i overkanten. Især med 50 minutters bagetid. Den blev brændt på den tid. Ikke bare mørk, men sort. Prøvede dog igen ved 175 grader i ca. 45 minutter, et meget bedre resultat.

conny rom   -  2014-02-25 15:07:36
Den er også god med chokoladesmørcremeagtig top.

Den kage glade  -  2013-03-24 15:58:21
Den er super god og smager fantastisk

Betina  -  2011-05-09 21:08:37
Så er den kommet i ovnen glæder mig til den er færdig :)

DB  -  2010-01-27 15:10:45
Super lækker kage, dog synes jeg den smager endnu bedre, hvis man putter lidt ekstra vaniljesukker i og 200 g mørk chokolade (istedet for 100 g)

Lise  -  2008-09-26 17:46:32
Den er for lækker den kage