Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fedtfattig andestegs sovs

Fedtfattig andestegs sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : And - Diverse and

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mejsen69

Indsendt :



Ingredienser:
2 store løg
6 gullerødder
 vingerne på anden (de bliver jo alligevel så tørre)
 Indmaden
 


Opskrift:
Det hele kommes i ca. 1 - 1 1/2 l. vand, som bringes i kog med krydderier.
det skal simre i op til 6-7 timer og gerne stå natten over, inden det skal bruges til sovs..
Derefter sies det og fonden jævnes til den tykkelse man selv ville ønske

Mange kanlorier er sparet, prøv den!
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13021 gange,
og udskrevet 179 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Havline  -  2010-11-05 10:10:46
Kan jo være man ikke kan tåle fedt og ikke bare af forfængelighed . Tak for opskriften, jeg vil prøve den til Mortens aften ...

C. Larsen  -  2009-12-21 22:57:19
Andestegs-sky skal være med masser af kalorier for at smage allerbedst, og ikke noget slankekursagtigt til jul. Man må godt synde een gang om året og få det bedste af det bedste, med sovs qaf andefedtet skummet af.

svs  -  2009-11-10 13:21:01
+ æbler og svesker med deri