Hvid chokolademousse med hindbærpure

Hvid chokolademousse med hindbærpure, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ivan

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.hvid chokolade
70 g.past. æggeblommer
100 g.past. helæg
4 spsk.Grand Marnier
8 dl.piskefløde
1000 g.friske hindbær
 sukker efter smag
 citronmelisse
 
Opskrift:
Smelt chokoladen over vandbad.
Pisk helæg og æggeblomme sammen og vend det i chokoladen.
Tilsæt Grand Marnier.
Pisk fløden stiv.
Vend lidt af flødeskummet i chokoladen inden resten vendes i.
Hæld moussen i en skål og sæt den koldt et par timer.
Purér hindbærerne, (gem et par pæne til pynt).
Smag til med sukker.
Moussen anrettes i skiver med hindbærpuré.




Tips:

Pynt evt. med frisk hindbær og citronmelisse.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hvid Chokolademousse

karakterer:
Opskriften er vist 13468 gange,
og udskrevet 237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ivan  -  2007-11-10 03:06:09
grunden til jeg har skrevet hindbær i overskriften er, at jeg erstattede jordbærene med hindbærpure da jeg lavede retten