Krokanere (Amo)

Krokanere (Amo), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 40 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
125 g.hvedemel
250 g.havregryn
250 g.sukker
250 g.smør eller margarine
125 g.sirup
 
 Fyld:
 Smørcreme af:
300 g.blødgjort smør eller margarine
300 g.florsukker
4 æg
 
Opskrift:
Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.

Den færdigæltede dej deles i 4 lige store stykker, som rulles ud til pølser i ca. 3 cm. tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling, gerne i køleskab, så de er lettere at skære. Af hvert dejstykke skæres ca. 16 stk. som anbringes på en smurt plade med stor afstand, idet den færdigbagte kage får en diameter på ca. 9 cm.

Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 10 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagerne løsnes fra pladen, medens de endnu er lune, og sættes til afkøling på bagerist.

Før servering lægges de sammen med smørcreme.

Tips:

785


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 3566 gange,
og udskrevet 70 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2021-02-09 19:22:57
Læg dem sammen med flødeskum iblandet fint revet chokolade. Smager rigtig dejlig