Kogt Kylling med Creme Fraich/Kartofler og Agurk

Kogt Kylling med Creme Fraich/Kartofler og Agurk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Snubbie

Indsendt :



Ingredienser:
1 Kylling
 Kartofler
500 g.Creme Fraiche
1 Agurk
1 bdt.Purløg
 salt
 Peber
0.5 Løg
 
Opskrift:
Rens Kyllingen og Kog den i vand i cirka 1 time 20 min
Tilsæt lidt salt

Kartofler skrælles, koges cirka 25 min

Skyld Agurken, skær den ud i terninger
hældes i en skål

Creme Fraiche sovs
Creme Fraiche hældes i en skål
Lidt salt og Peber
Løget finskæres
Klip Purløg i sovsen

Tips:

En skøn ret Smager lækkert sammen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9961 gange,
og udskrevet 115 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu