Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rundstykker Diabetes

Rundstykker Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Morgenbrød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
10 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Gær
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Æltes sammen og hæves til dobbelt størrelse. Formes til rundstykker. Hæver igen ca. 1/2 time. Pensles med sammenpisket æg. Bages ca. 15 min. i ovnen ved 250 grader.

Tips:

i stedet for vand kan der bruges halvt vand og halvt mælk.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (12 stemmer)

Opskriften er vist 19403 gange,
og udskrevet 555 gange.


Energi:
KJ total 11044 (2629 kcal)
KJ pr. Portion 11044 (2629 kcal)
Vægt ialt 1089 gram
Vægt pr. Portion 1089 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1014 KJ (241 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 42.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

monica sørensen  -  2010-10-03 08:11:01
Naar jeg laver, disser rundstykker her saa putter jeg forskellge korne i dejen eller light chokolade, for at det giver lidt mere smag eller jeg bruger korander.Lige saa eller reven gulerødder, og det smager rigtige gdt, saa kan mine rundstykker alsaa godt, fryse de har været bagt ved 200 grader i 20-30 minutter.


  -  2008-07-03 10:40:11
vil sige at mange af de opskrifter her er dårlig...og kan ikke hjælp nogen...ingen fiber masser af fedt og sukker...lige til både tykke og tynde får problemer


  -  2008-01-03 08:44:18
Disse rundstykker er uegnede til diabetikere pga. manglende fibre. Brød uden fibre fordøjes for hurtigt og medfører en alt for stor og brat stigning af blodsukkeret. Hvedemelet bør erstattes af hvid hvede.


Winnie  -  0000-00-00 00:00:00
du bager dem næsten færdige - ca. 10-12 min


Tanja  -  0000-00-00 00:00:00
hvor længe skal de bages hvis man vil fryse dem og varme dem om morgenen?