Rundstykker Diabetes næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
10 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Gær, frisk
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 11044 (2629 kcal)
KJ pr. Portion 11044 (2629 kcal)
Vægt ialt 1089 gram
Vægt pr. Portion 1089 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1014 KJ (241 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 42.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)