Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helstegt lammeryg med rabarber og spinat

Helstegt lammeryg med rabarber og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 lammeryg med ben, ca. 500
 olie til stegning
 salt
 peber
0.5 bdt.frisk timian
200 g.rabarber, mindre stykker.
200 g.plukket spinat (evt. frossen)
20 g.smør
3 dl.kraftig lammebouillon
 maizena
 Evt. kulør
2 bagekartofler
0.5 pottepersille
 


Opskrift:

Lammeryggen befries for sener og fedt. Brunes på panden og krydres.
Steges videre i ovn ved 180 grader i ca. 15-20 min.

Rabarberstykkerne gives et hurtig opkog. Tages op og afkøles. Kartoflerne rives og væden presses fra. Blandes med den finthakkede persille.

Stegen tages ud og trækker ca. 6-8 min.

Kartoflerne steges på pande som små pandekager. Krydres.

Panden koges af med bouillon. Jævnes og tilsættes finthakket timian og evt. kulør. Smag til.

Mens saucen koger sauteres rabarber og spinat af i lidt smør. Krydr med en anelse salt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 17051 gange,
og udskrevet 422 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu