Helstegt lammeryg med rabarber og spinat

Helstegt lammeryg med rabarber og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 lammeryg med ben, ca. 500
 olie til stegning
 salt
 peber
0.5 bdt.frisk timian
200 g.rabarber, mindre stykker.
200 g.plukket spinat (evt. frossen)
20 g.smør
3 dl.kraftig lammebouillon
 maizena
 Evt. kulør
2 bagekartofler
0.5 pottepersille
 
Opskrift:
Lammeryggen befries for sener og fedt. Brunes på panden og krydres.
Steges videre i ovn ved 180 grader i ca. 15-20 min.

Rabarberstykkerne gives et hurtig opkog. Tages op og afkøles. Kartoflerne rives og væden presses fra. Blandes med den finthakkede persille.

Stegen tages ud og trækker ca. 6-8 min.

Kartoflerne steges på pande som små pandekager. Krydres.

Panden koges af med bouillon. Jævnes og tilsættes finthakket timian og evt. kulør. Smag til.

Mens saucen koger sauteres rabarber og spinat af i lidt smør. Krydr med en anelse salt.


karakterer:
Opskriften er vist 18171 gange,
og udskrevet 472 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu