| |
|
Helstegt lammeryg med rabarber og spinat
Helstegt lammeryg med rabarber og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | lammeryg med ben, ca. 5001 lammeryg med ben, ca. 500 | | | olie til stegning olie til stegning | | | salt salt | | | peber peber | 0.5 | bdt. | frisk timian0.5 bdt. frisk timian | 200 | g. | rabarber, mindre stykker.200 g. rabarber, mindre stykker. | 200 | g. | plukket spinat (evt. frossen)200 g. plukket spinat (evt. frossen) | 20 | g. | smør20 g. smør | 3 | dl. | kraftig lammebouillon3 dl. kraftig lammebouillon | | | maizena maizena | | | Evt. kulør Evt. kulør | 2 | | bagekartofler2 bagekartofler | 0.5 | potte | persille0.5 potte persille | | | |
| |
Lammeryggen befries for sener og fedt.
Brunes på panden og krydres.
Steges videre i ovn ved 180 grader i ca. 15-20 min.
Rabarberstykkerne gives et hurtig opkog.
Tages op og afkøles.
Kartoflerne rives og væden presses fra.
Blandes med den finthakkede persille.
Stegen tages ud og trækker ca. 6-8 min.
Kartoflerne steges på pande som små pandekager.
Krydres.
Panden koges af med bouillon.
Jævnes og tilsættes finthakket timian og evt. kulør.
Smag til.
Mens saucen koger sauteres rabarber og spinat af i lidt smør.
Krydr med en anelse salt.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 17950 gange, og udskrevet 472 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|