Edderfugl Stroganoff

Edderfugl Stroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Edderfugl

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :



Ingredienser:
12-14 edderfuglebryster
400 g.bacon i tern
1.5-2 ds.hakkede tomater a 400gr
1 dl.ketchup
2 store løg
 vand
 salt
 peber
2 tsk.paprika
3.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Edderfuglebrysterne renses grundigt for det gullige fedt og evt. blod.
Skæres i strimler, ca 1 cm brede.
Brunes 1 gang, derefter tages de op af gryden, fedststoffet kasseres og brysterne tørres af. (Fedtstofet kan give en grim smag)
Brunes igen, gentag evt. med at kassere fedtstoffet.
Hæld de hakkede tomater og ketchup i.
Fyld op med vand så det lige dækker og krydr med salt, peber og paprika.
Sæt til kogning.
Imens brunes bacon og løg, som derefter tilsættes.
Koges min. 1½ time.
Inden servering tilsættes fløden, kog op og tilsæt evt. jævner.
Serveres med kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 8205 gange,
og udskrevet 162 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

aref  -  2011-01-09 19:10:38
der er vist fejl i opskriftens mængde da der biver angive 12-14 edderfugle bryster til 4 pers det er ca det dobbelte af hvad der skal til 2 bryster pr prs er rigeligt