Fiskefrikadeller der smager

Fiskefrikadeller der smager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ib Holm Jensen

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.frosne pangasiusfileter
2 frosne tunsteaks
2 frosne laksefileter
1 ds.krabbekød
2 store løg
2 fedhvidløg
3 æg
3 spsk.hvedemel
3 spsk.kartoffelmel
2 spsk.rasp
1.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
Opskrift:
Tø fiskene op i køleskab natten over, hak dem i en kødhakker sammen med krabbekød og løg.
Rør farsen sammen med æg, mel, kartoffelmel, rasp, salt og peber.
Lad det hvile i køleskab ½ time før stegning.
Brug rigeligt med margarine til stegning, steg dem i ca. 6-7 min. på hver side.
Der bliver ca. 18 store frikadeller af ovennævnte, som færdigrørt vejer ca. 1 kg.

Tips:

Tomatsauce: 25 gr. smør smeltes ved svag varme og drysses med 2½ spsk. mel under omrøring, derefter tilsættes 4-5 dl. tomatjuice, så det får en, efter ønske, passende konsistens. Aspargeskartofler smager fint til. Velbekomme!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 23990 gange,
og udskrevet 361 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu