Fadkoteletter 03

Fadkoteletter 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : anja

Indsendt :


Fadkoteletter 03, billede 4 Fadkoteletter 03, billede 1 Fadkoteletter 03, billede 2 Fadkoteletter 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Fadkoteletter fadkoteletter vejer ca. 100 gram stykket
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
   
Opskrift:
Kryder koteletterne med salt-peber-paprika. Brun dem på panden. Kom dem i et ildfast fad. Snit grønsagerne og fordel dem over koteletterne. Fløde og flåede tomater fordeles over grønsagerne. Krydr evt. med mere salt.

Steges i ovnen ved 190 grader i ca. 1 ½ time.

Serveres med kogte ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 34775 gange,
og udskrevet 818 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11987 (2854 kcal)
KJ pr. Pers. 2996 (713 kcal)
Vægt ialt 2250 gram
Vægt pr. Pers. 562 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 532 KJ (126 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 9.7 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jeanette  -  2011-07-11 12:48:33
I denne opskrift er der meget lidt væde tilovers til sauce, så tilsæt evt. lidt ekstra væde, fløde, vand eller lign.

Anja  -  2008-09-03 19:37:57
Det giver vel sig selv, der er vel kun en måde at rengøre grønsager på. Hvis det er specefikt er porrerne, så gøres det nemmets ved at pille de 2 yderste lag af og skære roden og noget af toppen. Lav 2 snit ned i porretoppen og rens den under vandhanen.

michelle  -  2008-03-25 12:34:33
Hej super lækker opskrift jeg synes bare der mangler noget information omkring rengøring af grøntsagerne (porrene).