Ostegratineret Pangasiusfilet på tærtebund

Ostegratineret Pangasiusfilet på tærtebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sanne Holm Jensen

Indsendt :



Ingredienser:
1 pk.tærtedej (evt. hjemmelavet)
2-3 mellemstore revne gulerødder
2 dl.optøede fine ærter
1 ps.revet mozarella
2 optøede pangasiusfileter
4 æg (mellemstr.)
2 dl.piskefløde (el. cremefraiche 18%)
2 tsk.salt
 Peber
 Timian
 Paprika
 
Opskrift:
Drys salt på fileterne.
Smør et fad ca. 27x38 cm.
Lav dejen som anvist på pakken. Rul el. tryk dejen ud, så den fylder hele bunden af fadet.
Kom det halve af den revne ost på bunden og fordel de revne gulerødder.
Tør fisken godt i et klæde og skær den i tern el. strimler. Fordel den i fadet. Dernæst fordeles ærterne.
Rør æg, fløde, salt og peber sammen og hæld det over fyldet. Drys det sidste ost over og krydr med lidt tørret timian/paprika - eller andre krydderier efter behag.
Sæt fadet i nederste halvdel af en forvarmet ovn 180 grader. Bagetid ca. 30 min.
Mangler osten lidt farve, kan den efterbrunes kort ved 225 grader.




Tips:

Vores unger nyder denne ret!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13750 gange,
og udskrevet 515 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bent  -  2011-04-03 11:10:06
Super ret, der er nem at lave. Den kunne måske opnå et 10 tal ved at udskifte ost i bunden med tynde porre ringe.(ca 1/2 porre). Det gør den lidt lettere og nok også sundere. Den må gerne få lidt mere tid i ovnen, så æggemassen stivner rigtigt.