Mørbradbøf med skinke og ost

Mørbradbøf med skinke og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hans

Indsendt :



Ingredienser:
2 svinemørbrader
50 g.smør
 salt
 fristkværnet peber
500 g.grønsagsblanding f.eks. amerikablanding
4-6 skiverskinke eller kogt hamburgerryg
 revet ost
1 dl.bouillon
 paprika
 
Opskrift:
Befri mørbraderne for for sener og hinder og skær den i 4 - 6 stykker. Stil stykkerne på højkant og bank dem lidt ud med håndroden.
Brun bøfferne i smør og drys med salt og peber. Hæld grønsagerne i et smurt ovnfast fad og læg bøfferne oven på. Hver bøf dækkes med en skive skinke eller hamburgerryg og drys reven ost over.
Drys med paprika og hæld bouillon ved. Fadet sættes midt i ovnen ved 225 grader i 15 - 20 min.
Server direkte fra fadet med godt brød til.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9093 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Charlotte  -  2011-10-05 16:46:20
Det er en rigtig lækker opskrift. En god variation fra alm. mørbradbøffer med bløde løg. Vi laver den dog med bacon i stedet for skinke fra tid til anden. Det gir en fantastisk dejlig smag.