Chili con carne 17

Chili con carne 17 , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lene

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olie eller smør
500 g.hakket oksekød
2 grofthakkede løg
2 fedhvidløg
2 dl.tomatpure
2 dl.bouillon eller rødvin
2 ds.hvide bønner i tomat
1 tsk.oregano
1-2 små røde chilier
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak løg og hvidløg.
Svits det i olien eller det smeltede smør i en gryde, til de er pæne gyldne.
Kom oksekødet i og svits det med til det er brunt.
Lidt efter tilsættes tomatpure, bouillon el. rødvin, samt de hakkede røde chilier.
Lad det snurre under låg i 10 minutter, de hvide bønner i tomat tilsættes, samt oregano, salt og peber.
Det hele småkoger 10 minutter til, smages til og serveres.
Serveres i en dyb tallerken og spises med ske, og godt rustikt brød til.






karakterer:
Opskriften er vist 14848 gange,
og udskrevet 443 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu