Piluris

Piluris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mechtildis

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.smør ghee el. olie
1 medium løg i tynde skiver
4.5 dl.basmatiris
5 hele nelliker
5 grøn kardemomme
2 stk.hel kanel ca. 2½ cm hver
6.5 dl.vand
 
Opskrift:
Skyl risene og lad dem dryppe grundigt af.
Smelt smørret i en gryde over middel blus, når det er varmt, uden at brune, så kom kardemomme, nelliker og kanel i, og steg disse krydderier i et par min.
Kom nu løg i og sauter til løgstykkerne er klare.
Kom nu risene og salt i og sauter igen i et minut, hæld så vandet på og bring i kog.
Læg sølvpapir og låg på og lad risene koge ved meget lavt blus i præcis 20 min.
Sluk for blusset, og lad risene hvile i 5 min.
Risene vendes forsigtigt før servering.


Tips:

Prøv risene med min anden opskrift, vegetarisk kikærtecurry.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1813 gange,
og udskrevet 51 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu