Piluris

Piluris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mechtildis

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.smør ghee el. olie
1 medium løg i tynde skiver
4.5 dl.basmatiris
5 Nelliker, hele
5 grøn kardemomme
5 cm.kanelstang
6.5 dl.vand
 
Opskrift:
Skyl risene og lad dem dryppe grundigt af.

Smelt smørret i en gryde over middel blus, når det er varmt, uden at brune, så kom kardemomme, nelliker og kanel i, og steg disse krydderier i et par min.

Kom nu løg i og sauter til løgstykkerne er klare.

Kom nu risene og salt i og sauter igen i et minut, hæld så vandet på og bring i kog.

Læg sølvpapir og låg på og lad risene koge ved meget lavt blus i præcis 20 min.

Sluk for blusset, og lad risene hvile i 5 min.

Risene vendes forsigtigt før servering.

Tips:

Prøv risene med min anden opskrift, vegetarisk kikærtecurry.





karakterer:
Opskriften er vist 1992 gange,
og udskrevet 59 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu