Vegetarisk kikærtecurry

Vegetarisk kikærtecurry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mechtildis

Indsendt :



Ingredienser:
3 tsk.ghee el. olie
2 medium løg - hakket fint
4-5 fedhvidløg – hakket fint
3-4 røde el. grønne chili – hakket fint
4 grønne kardemomme
2 tsk.spidskommen -pulver
2 tsk.koriander – pulver
1 tsk.ingefær – pulver
1 tsk.gurkemeje
1-2 tsk.tomatpure
 Salt
2 tsk.bukkehornsblade skylles i en si og ligger fugtige i 10 min.
 Ingefær skåret i små stykker efter behag
2 ds.kikærter
 
Opskrift:
Varm olien i en gryde ved høj varme, og steg løgene uden at brune.
Steg i et par min. og tilsæt så kardemomme og chili, og steg videre.
Tilsæt hvidløg og ingefær rør rundt, og skru ned for blusset og steg i 10 min.
Tilsæt krydderierne spidskommen, koriander, ingefær og gurkemeje, og steg i et par min. ved lav varme. Tilsæt 6 dl. varmt vand, tomatpure og salt og lad retten simre i 30 min.
Hvis du bruger bukkehornsblade, så kom dem i retten når der er gået 20 min. Kom også kikærterne i nu, så de kan koge sammen med resten. Hvis man synes at sovsen er for vandig, kan man mose nogle af kikærterne. Man kan også komme noget sojafløde, fløde eller kokosmælk i hvis man vil have en mere cremet sovs, men den bliver også mindre hot.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7761 gange,
og udskrevet 142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu