Indianergryde 03

Indianergryde 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kokkenmichelle

Indsendt :



Ingredienser:
6-8 fadkoteletter
1 bdt.forårsløg
5 gulerødder
1 pk.bacon i tern
1 hønseboullion terning
1 grønsagsboullion terning
 lidtolie
1 kartonwiskeysovs fra karolines køkken
1 dl.mælk
1 dl.vand
 
Opskrift:
Skær gulerødder og forårsløg ud i skiver.

Svits baconen. Når baconen er svitset, blander du grønsagerne i og svitser dem i et par minutter. Tag baconen og grønsagerne op ad gryden.

Put nu fadkoteletterne i og svits dem meget let til de har fået lidt farve.
Tilsæt grønsagerne og baconen igen og tilsæt nu vand, mælk samt wiskeysovsen og kog op. Tilsæt boullionterningerne og lad retten småkoge under låg i 1-1½ time.

Smag til med salt og peber. Men pas på salten, fordi der er salt i boullion terningerne i forvejen.

Tips:

Server ris eller kartofler til retten


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11959 gange,
og udskrevet 186 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu