Laks i mornay sauce

Laks i mornay sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke

Indsendt :



Ingredienser:
 Lakseportioner, 2 stk pr. person
 Mornay sauce
 porre, friske eller frosne
2 løg eller flere afhængigt af antal personer
 salt
 peber
 citronsaft
 
Opskrift:
Hak løg i grove stykker og hak porrene i skiver. Fordel dette i bunden af et ovnfastfad. Hæld mornay saucen ud over grønsagerne og læg derefter laksportionerne ud over saucen. Krydder med salt og peber og hæld lidt citronsaft ud over.

Tilberedes i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20-30 min. afhængig af mængden.



Tips:

Ingredienserne afhænger af antal personer.. Hvis man er mange personer kan man bruge 2 kartoner mornay sauce, eller forøge mængden med lidt mælk.. Man kan bruge mange forskellige grønsager, f.eks. kan man også bruge asparges..


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 31019 gange,
og udskrevet 377 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2015-08-07 15:24:30
Nem og velsmagende ret.

Rikke  -  2007-10-11 13:52:32
Rigtig rigtig lækker ret :D