Malenes Pizzasnegle

Malenes Pizzasnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Pizzasnegle

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
1000 g.hvedemel
5 dl.vand
100 g.madolie
100 g.sukker
50 g.gær
1 æg
0.5 tsk.salt
 
 Fyld:
 Pastasovs
 Skinketern (hakkes fint)
 oregano
 reven ost
 
Opskrift:
Dejen:
1. Gæren udrøres i den lunede væske. De øvrige ingredienser og ca 2/3 af melet tilsættes og dejen æltes godt. Yderligere mel tilsættes til dejens konsistens er passende. Dejen skal klæbe lidt til hænder og bord.
Dejen skal hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.

Dejen æltes igennem og deles. Derefter rulles dejen ud i en firekant.

Pastasovsen smørres på/skinken kommes på/osten kommes på og oreganoen drysses på. rulles sammen til en pølse. Skæres ud til snegle. Sættes på en bageplade og pensles med lidt pastasovs og bages med det samme i en forvarmet ovn ved 200 grader i 12-15 min.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzasnegle

karakterer:
Opskriften er vist 24553 gange,
og udskrevet 753 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-08 09:50:20
Hvor mange pizzasnegle blir det ca. til???

  -   2010-10-26 18:18:52
Rigtig lækre! Jeg lavede dem med okseød. Stor succes!!

  -   2010-08-28 16:27:14
De er super gode. Dejlig luftig og nem at lave. Jeg puttede kun 2tsk sukker i til gavn for gæren. Næste gang vil jeg have 1 tsk salt i frem for kun 1/2, men det er jo smag og behag. Prøv dem du fortryder ikke.

  -   2009-09-25 18:03:25
de smager fantastiske, bare ik så meget sukker i så de perfekte ;) Prøv dig frem

  -   2009-06-27 13:47:45
fabelagtilge, men bedst uden sukker!!:D

  -   2008-11-30 18:28:38
Jeg er ved at bage dem - uden sukker - så må vi se om de smager.

  -   2008-02-29 22:38:57
puha da ikke sukker i pizzadej!!

  -   2008-01-20 18:21:22
Hvad er pastasovs

  -   2007-10-19 17:23:04
super gode de bliver overhoved ikke tørre. lækkert lækkert