Fars-pindsvin

Fars-pindsvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marianne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hakket oksekød
1 æg
1 tsk.salt
 lidtpeber
12 cocktail-pølser
1 dl.rasp
3 dl.vand
4 gulerødder
4 kartofler
2 dl.ærter(kan undværes)
 
Opskrift:
Rør kød,salt,peber,rasp og æg til fast fars.
Form farsen til 1 brød, og læg det i et smurt ovnfast fad.
Stik cocktail-pølserne ned i overfladen
så det kommer til at ligne et pindsvin.
Skræl gulerødder og kartofler. Skær dem ud i stave.
Hæld vand rundt om pindsvinet og læg gulerødder og kartofler i vandet.
Sæt fadet i ovnen i 45 min. ved 200 grader. Læg ærterne med i fadet de sidste 5 min.





karakterer:
Opskriften er vist 25025 gange,
og udskrevet 603 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-18 14:48:17
den smager mega godt og det er en sjov rat...