Hvidløgsmarineret lammekølle

Hvidløgsmarineret lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hvidløgsmarineret lammekølle, billede 4 Hvidløgsmarineret lammekølle, billede 1 Hvidløgsmarineret lammekølle, billede 2 Hvidløgsmarineret lammekølle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 g.lammekølle
3 dl.olie
6 fedhvidløg
1 spsk.timian
0.5 spsk.salt
0.5 citron saften heraf
1 spsk.paprika
 
Opskrift:
Lammet soigneres for sener og overskydende fedt, og udbenes, bindes op.

Hvidløg hakkes fint og blandes med olie, citron, timian, salt, paprika. Den oprullet lammekølle lægges i posen med olien. Hviler på køl i 24 timer(vendes jævnligt).

Brunes af, i ovn i ca. ½ time ved 200 grader C. alm. ovn hviletid 10 min. vendes under hviletid, så ledes forsætter man indtil den samlede tid i ovnen er ca. 1½ time.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 38792 gange,
og udskrevet 798 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu