Gode fadkoteletter

Gode fadkoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mattsim

Indsendt :



Ingredienser:
4 store fadkoteletter
 margarine til stegning
 paprika
 salt
 peber
2 dl.revet løg
2 dl.svineboullion
1.5 dl.tomatpurre
5 dl.creme fraich 38%
2.5 dl.piskefløde
100 g.champignon
 
Opskrift:
Krydder koteletterne m/ paprika, salt og peber.
Svits løg i en gryde og kom cremefraiche ved. hæld fløde, bouillion og tomat purre ved og lad det komme i kog. Smag til medd salt og peber. Hæld deet hele over koteletterne, kom i en 225 grader varm ovn i 35 min.
Efter de første 10 min hældes champignon hen over, og de steger så med de sidste 25min.

Tips:

Serveres med ris til og evt flutes. mætter rigtig godt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17156 gange,
og udskrevet 472 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mogens K  -  2011-11-20 09:04:22
er hurtig og let at lave og smager vildt godt