Edderkopper

Edderkopper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Natalie

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.smør
300 g.hvedemel-eller 250 hvedemel og 50 g. kakao
100 g.flrmelis
1 æg
 
 Chokoladecreme:
150 g.chokolade
2 dl.piskefløde
 
 Øjne:
 Røde smarties til øjne
 
 Glasur:
125 g.flormelis
0.5 dl.pasteuriserede æggehvider
 
Opskrift:
1. Bag runde eller ovale småkager af småkagedej tilsatkakao. og tril tynde pinde af dejen ud til ben.
2. rør glasur, og lav kors på ti bagte småkager med en sprøjtepose eller en plastikpose med et lille bitte hul i nede for neden.
3. lav en chokoladecreme. varm forsigtigt fløde og stykker chokolade i en gryde. sluk, når det er smeltet, og lad det størkne.smør chokoladecremen på småkager, læg otte"ben" oven på. sæt øjne i cremen i kanten, og læg en småkage med kors på som ryg på toppen.

Tips:

Bag dem ved ca. 200 grader


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5674 gange,
og udskrevet 75 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Pips  -  2009-03-31 19:52:17
Lidt for mange "ææh'er" her - bagte småkager, som bages igen - eller rå dej. Springer videre!

  -  2008-10-16 11:25:06
ææh? hvor lang tid skal de bage?