Kyllingelår med gedeost

Kyllingelår med gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : akw

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store kyllinelår
1 citron revet skal heraf eller lime
1-2 aubergine
1 løg
1-2 fedhvidløg
250 g.blandede svampe
5-6 tomater
100 g.blød gedeost
 olivenolie
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
Opskrift:
gnid lårene i citronsaft og skal + salt og peber, stå koldt så længe som muligt. skær auberginer i skiver og put dem i mikroovn i 4-5 min til de er bløde. skær løg og hvidløg i skiver, rens svampe og skær dem groft, skær tomater i både.
brun lårene i olien og læg dem til side. rist auberginer og læg i ovnfast fad. svits grønsagerne i 4-5 min og put dem i fadet. smuldre osten i grønsagerne, læg kyllingen ovenpå. i ovnen på 200 grader i ½ time til møre
server med løse ris eller brød





karakterer:
Opskriften er vist 5385 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-04 13:31:21
Jeg bruger konsekvent aldrig micro-ovn til malavning. Bare 5 sekunder for meget, kan gøre kødet tørt og uspiseligt. Hellere en varmluftovn, hvor man kan "se" og dufte hvordan tingene udvikler sig i løbet af måske 1 time - til alt kød. Jeg har smidt microovnen på genbrugspladsen. Det var så populært før, men med ovn - bliver det mere saftigt og duftende, uanset hvad man laver.