Kyllingelår med gedeost

Kyllingelår med gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : akw

Indsendt :



Ingredienser:
4 store kyllinelår
 revet skal af 1 citron eller lime
1-2 aubergine
1 løg
1-2 fedhvidløg
250 g.blandede svampe
5-6 tomater
2 små bløde gedeoste (ca. 100g )
 olivenolie
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
Opskrift:
gnid lårene i citronsaft og skal + salt og peber, stå koldt så længe som muligt.skær auberginer i skiver og put dem i mikroovn i 4-5 min til de er bløde.skær løg og hvidløg i skiver, rens svampe og skær dem groft,skær tomater i både.
brun lårene i olien og læg dem til side.rist auberginer og læg i ovnfast fad.svits grønsagerne i 4-5 min og put dem i fadet.smuldre osten i grønsagerne,læg kyllingen ovenpå.i ovnen på 200 grader i ½ time til møre
server med løse ris eller brød


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4326 gange,
og udskrevet 72 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

C. Larsen  -  2009-10-04 13:31:21
Jeg bruger konsekvent aldrig micro-ovn til malavning. Bare 5 sekunder for meget, kan gøre kødet tørt og uspiseligt. Hellere en varmluftovn, hvor man kan "se" og dufte hvordan tingene udvikler sig i løbet af måske 1 time - til alt kød. Jeg har smidt microovnen på genbrugspladsen. Det var så populært før, men med ovn - bliver det mere saftigt og duftende, uanset hvad man laver.