Portvinskylling a'la Annette

Portvinskylling a'la Annette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bedstemor

Indsendt :



Ingredienser:
2 landkyllinger
250 g.champigons
4 fedhvidløg
100 g.smør
4 dl.portvin
4 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del hver kylling i otte dele, drys med salt og peber og brun i smør i en dyb, tykbundet pande eller en stegegryde. Hæld portvinen ved og kog kyllinestykkerne møre i portvinen ca. 30 - 40 min.
Tag kyllinestykkerne oop og hold dem varme. Kog sovsen ind med piskefløden, pres hvidløgene i , mens sovsen småsimrer renses og deles champigonerne og ristes i smør på panden, hæld dem i sovsen og hæld over kyllingestykkerne.
Serveres med små kartofler og en god, grøn salat

Tips:

Retten er så absolut ikke fedtfattig


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8732 gange,
og udskrevet 190 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu