Portvinskylling a'la Annette

Portvinskylling a'la Annette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bedstemor

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 landkyllinger
250 g.champignon
4 fedhvidløg
100 g.smør
4 dl.portvin
4 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del hver kylling i otte dele, drys med salt og peber og brun i smør i en dyb, tykbundet pande eller en stegegryde. Hæld portvinen ved og kog kyllingestykkerne møre i portvinen ca. 30 - 40 min.
Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Kog sovsen ind med piskefløden, pres hvidløgene i, mens sovsen småsimrer renses og deles champignonerne og ristes i smør på panden, hæld dem i sovsen og hæld over kyllingestykkerne.
Serveres med små kartofler og en god, grøn salat

Tips:

Retten er så absolut ikke fedtfattig





karakterer:
Opskriften er vist 10660 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu