Spansk torskefad

Spansk torskefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt af : Anker Heegaard

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.kartofler
600 g.torskefilet el. lig.
1 ds.flåede tomater
2 store løg
8 skiversmagfuld ost
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles, skiveres (1cm.) og koges næsten møre.
Vandet hældes fra og kartoflerne fordeles i ovnfast fad.
Løgene hakkes i små tern og klares på panden hvorefter de flåede tomater tilsættes.
Torskefileterne fordeles på kartoflerne og løg og tomatblandingen hældes over.
Drys med salt og peber og læg til sidst osteskiverne over så det dækker.
Fadet sættes i varmluftovn ved 200 grader i ca.35 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9796 gange,
og udskrevet 295 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu