Kalkun og grøntsager i kokosmælk

Kalkun og grøntsager i kokosmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sanne

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.kalkunkød i tern
1 rødløg
3 tomater
1 courgette
1 aubergine
 karry
 paprika
 salt
 peber
0.5 ds.light kokosmælk
 evt.feta skåret i tern
 pasta (gerne fuldkornspasta)
 
Opskrift:
Start med at sætte vand over til pastaen. Når vandet koger kommes pastaen i og koger ca. 10 min.

Imens skæres løget i mindre stykker og steges i lidt olie sammen med kalkunstykkerne i en pande.
Imens det står og steger ved høj varme, skæres auberginen, courgetten og tomaterne i mellemstore tern. Dette kommes på panden sammen med kødet, når dette er gennemstegt.
Lad det hele stege godt ved høj varme og krydr det med karry, paprika, salt og peber efter smag.
Efter ca. 5 min tilsættes kokosmælken og det hele står og simrer ved svag varme i 5 min.

Retten serveres sammen med den varme pasta og evt. feta (da kokosmælken er lidt sød i det og fetaen er saltet, smager de to ting sammen meget lækkert).


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9385 gange,
og udskrevet 169 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-04-23 10:04:10
Superlækker ret, der er dejlig nem at lave. Jeg brugte kylling i stedet for kalkun, og smagte udemærket.