Kalkun med karry og kokos

Kalkun med karry og kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Camilla

Indsendt :



Ingredienser:
350 g.strimlet kalkunkød
2 spsk.olie
2 løg
2 fedpressede hvidløg
1 grøn peberfrugt
2 spsk.mild karrypasta
1 ds.hakkede tomater
1 dl.hønsebouillon
2 dl.light kokosmælk
 
 Tilbehør:
 Kogte yasminris
 Mango chutney
 Blandet salat
 evt.groft brød
 
Opskrift:
Kalkunkødet svitset i 1 spsk olie og tages op. Løget hakkes og peberfrugten skæres i små tern. Løg, hvidløg og peberfrugt svitset i 1 spsk olie. Karrypasta, tomater, bouillon og kokosmælk tilsættes. Lad det simre under låg i ca. 15 minutter, tilsæt kødet de sidste par minutter.

Velbekomme :)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15956 gange,
og udskrevet 307 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bente  -  2008-03-14 10:42:03
Rigtig lækker hverdagsret, og nem at lave. Smager kanon!

Camilla  -  2007-10-03 14:31:51
Evt udskift. grøn peber med squash i tern. Dte er også rigtig godt.