Revet kartofler/gulerødder med fløde

Revet kartofler/gulerødder med fløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : SaCa

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.kartofler
6 gulerødder
5 dl.fløde
1-2 dl.mælk
 salt
 peber
 Evt.hvidløg og/eller porrer
 
Opskrift:
Skræl kartofler og gulerødder og riv det hele på den grove side at rivejernet. Det blandes godt, så gulerødderne bliver godt fordelt. Dette kommes i et smurt ildfast fad.

Fløde, mælk, salt og peber blandes i en skål og derefter kommes det over i det ildfaste fad. Dette skal i ovnen i ca. 1 time på 200 grader. Evt. presset hvidløg og porrer kan kommes i.
God apprtit.





karakterer:
Opskriften er vist 22571 gange,
og udskrevet 435 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-24 13:01:00
synes at der skulle noget ost i