Birnen Bohnen Speck (Pære bønner og flæsk)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : |
|
|
Nip og vask bønnerne og skær dem i ca. 5 centimeter lange stykker.
Skræl kartoflerne, er det store kartofler skæres de i mindre stykker.
Vask pærerne, de skal ikke skrælles eller skæres noget fra.
Hak krydderurterne fint.
Læg det skivede flæsk i en stor gryde, dæk med kold vand, omkring 2 centimeter over flæskket. Tilsæt peber. Bringe i kog over middel varme og lad småkoge 10 minutter. Tilføj bønner, kartofler, pære og bønneurt, fyld efter med vand såfremt det er kogt bort. Koges over medium varme, 20 til 30 minutter, indtil bønner og kartofler er møre og vandet er kogt meget ned. Dette er ikke suppe, men noget væske er nødvendigt. Smag til med salt. Kan drysses med ekstra krydderurter ved servering. Tips: Retten stammer fra nordtyskland |
|
Opskriften er vist 7638 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Jutta - 2023-10-12 08:53:08 Min mor var fra Tyskland og lavede altid denne ret. Smager himmelsk. Thomas - 2020-08-25 19:54:12 Det lyder godt ! På denne måde gør vi det i Holsten... Janpedel - 2016-03-12 09:17:27 Bøønflæsk - kålles a ret å synnejysk! A fik a ret ve min bestemoe da a var en knæet, uhm den er goed! Jan J - 2016-03-12 09:01:58 Findes osse i Sønderjylland, så kaldes retten: BØØNFLÆSK! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne